replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年10月13日星期一

Cartier SANTOS horloges

Ik denk niet dat tien miljoen Cartier merk is rijk aan kostbare juwelen, land sub-Braziliaanse onderdanen 1904 kaart · vlucht pionier Albert Santos Dumont · Een van 's werelds eerste horloge om later te dragen, Cartier horloge gemaakt oncontinue oppervlakte overtreffen zichzelf, in vele series , het merk aantekeningen, stijl zijn warm geweest. Het is een luxe merk, is altijd geweest om een ​​heel moeilijk proces zijn.
Het is een creatief ontwerp, het is ingericht als schroeven, klinknagels schroeven cockpit geïnspireerd door het bekende merk in de decoratieve details in het design. Rolex, Cartier en Omega, het horloge is imitatie, en het is allemaal te veel warmte. De stijl van het merk, natuurlijk, een zeer uniek design. 1904 Cartier SANTOS is 's werelds eerste horloge om te zien belangrijke externe ontwerp is de eerste schroef, schroef ontwerp geïnspireerd door vliegtuigen. Je weet wel, veel horlogemerken rekken hun hersenen proberen om de schroeven, Cartier van het tegendeel te verbergen, en, daarom, om de wereldwijde mode-identiteit te creëren. Het woord 'Cartier' Cartier kijken vindingrijkheid op de harde schijf verborgen, als je goed kijkt de details van nooit Cartier "We zullen een plaats in een combinatie van woorden te vinden. Bijvoorbeeld, de zorg, de 7:00 positie, "VII", de "V" woord "Cartier" het ontwerpen van een. veel om 7:00 om te praten over mannen, vrouwen focussen op tafel 10-punts 'X' in de details! Spreken van die, ook, Cartier-schaal toename in het gebruik van Romeinse cijfers, en dit is een belangrijk onderdeel van elegantie.
Het is achthoekig, exclusieve Cartier saffier kroon. Sapphire Cartier SANTOS zinken vertegenwoordiger, werd geboren op een blauwe ballon, is het een zeer dunne kroon, dial-up, maar ook in een van de decoratieve details. Kroon Een zeldzame vorm van elk merk is een symbool van de kroon, saffier Cartier willen een speciale wastafel, achthoekige herkennen, maar ik ben bang dat het niet gemakkelijk is, toch?bekijk meer rolex replicas en Bvlgari

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex