replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年11月24日星期一

Taking Care of Ceramic Horloges

Keramische horlogeskan zijn absoluut mooie keuzes voor een uurwerk. Veel beroemdheden dragen deze soorten horloges vanwege hun schoonheid. Ze bestaan ​​uit keramische organen en randen en een krasbestendige coating op de kroon. Maar keramische horlogesnog moeten goed verzorgd worden tegen eventuele schade te houden.
Voor het reinigen van een keramische horloge en maken het kijken gloednieuw, kunt u het horloge te vegen met een zachte doek om zich te ontdoen van overtollig vuil. Dan, met behulp van een niet-schurend reinigingsmiddel, kunt u veeg de kroon, band en achterkant van de zaak. Droog het horloge met een nieuwe, droge doek.
Keramische horlogeszijn zeer krasbestendig, waardoor ze een goede keuze voor iemand die echt actief of gaat het stuk op een dagelijkse basis te dragen maakt. In het algemeen echter, moet je chemische stoffen te vermijden, de blootstelling aan hitte en straling, en natuurlijk houden het niet in direct contact met water. Waterbestendig is niet gelijk aan water proof, dus terwijl een druppel of twee is OK, wees voorzichtig als je de afwas doet of iets dergelijks. Het is beter om het horloge eerst uit voordat u verder. Je zult zien uw horloge zal dat veel langer duren.bekijk meer rolex Zwitserse en Carl F. Bucherer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex