replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年1月17日星期六

Cartier Tank MC Horloges

Classic Tank horloges, hebben Cartier horloges altijd een zeer warm horloge. Tank horloge is dat de meeste mensen graag zijn vierkante wijzerplaat. Rome en de wijzerplaat bovenstaande schaal.
Cartier Tank MC herinterpretatie van de Tank kijken reeks bekende rechthoekige vorm, met de brede wijzerplaat op de top met grote tolerantie presentatie tijd, het creëren van een visuele illusie als een plein. Nieuwe kleine secondewijzer, niet alleen barsten uit sterk mannelijk, maar ook het publiek om echt het gevoel elke seconde van het verstrijken van de tijd.
Deze self-kronkelende horloge uitgerust met Cartier's eerste zelf-beweging - 1904 MC-type beweging. Door de transparante saffier kristal zaak terug, kunt u de prachtige mechanisch apparaat geplaatst Tuo hardlopen glimp.
Op hetzelfde moment, dit horloge is nog steeds de voortzetting van de Tank-serie van klassieke esthetische elementen: guilloched wijzerplaat, minuut spoor, Romeinse cijfers en ga zo maar door. K roestvrij staal of 18K rose gouden kast, witte of chocolade bruine wijzerplaat, diamant of holle, Cartier door een verscheidenheid van harmonie met de stijl van de Tank van de perfecte interpretatie van het hoofd.bekijk meer rolex replicas en Breitling Navitimer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex