replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年7月20日星期一

Tijdige Graduation Gifts

Je kan zeker niet fout gaan geven van de afgestudeerde een Citizen Eco-Drive Endeavor chronograaf. Deze uitstekende zonne-energie uurwerk voor mannen wordt aangedreven licht of lichtbron en zal nooit een nieuwe batterij nodig.
De royaal bemeten roestvrij stalen behuizing is een indrukwekkende 46mm in diameter en 14mm dik. De bijpassende triple schakelarmband in geborsteld en gepolijst roestvrij staal draagt ​​bij aan de opvallende ziet er goed uit. De zeer gepolijste, stationaire roestvrij stalen ring omsluit de zwarte wijzerplaat met een roterende buitenste ring in zwart en blauw op te nemen duik keer, drie subdials, lichtgevende wijzers en uur markers.
Kenmerken omvatten een 1/5 van de tweede countdown timer, een automatische datum kalender, kleine seconde, 60 minuten en 24-uurs registers. Een schroef-down achterkant van de behuizing biedt waterbestendigheid tot 200 meter of 660 voeten.
Gratis verzending en gratis rendementen zijn opgenomen op alle binnenlandse horloge aankopen bij eWatches.com.bekijk meer rolex kopie en Chopard Piece Unique

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex