replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月1日星期二

Diesel DZ-1132

Vandaag is mijn tweede Diesel horloge deze maand, maar zeker een ander formaat.
De Diesel merk zijn een kleding en accessoires bedrijf het best bekend om hun denim producten. Het begon in 1978, en is nu onderdeel van een houdstermaatschappij genaamd 'Only the Brave', die is voorzien op de horloges terug langs met het logo, een foto van een gezicht in profiel, die een mohair kapsel heeft.
Diesel lijkt te zijn geweest een van de eerste grote design bedrijven om horloges als een vorm van sieraden terug te brengen (of waren ten minste één van de eerste merkte ik), die laat in de 00s gebeurd. Hun ontwerpen zijn meestal zeer merkbaar, vaak met oversized afmetingen (bij de mannen horloges vooral).
Dit model is de DZ-1132 (die ook online is geschreven als DZ1132 of DZ 1132, maar het nummer op de achterkant heeft de '-') .. Het is een grote afmeting analoog horloge met een 3 handontwerp wijzerplaat Het horloge heeft een afgeronde rechthoekige kast met een oude stijl tv-vormige gezicht. de wijzerplaat heeft twee verdiepingen, met de linkerkant van de 9 wordt dieper in het horloge dan de rest, met het woord diesel op de helling tussen de twee niveaus. de 9 is ook zeer groot en opgewekt uit het gezicht, met de enige andere nummers die rond het midden van de wijzerplaat en met betrekking tot de uren van 12 tot 23. de riem is bruin leer en past bij de bruin gezicht, en online leek er meer links naar vervangende banden zijn dan het horloge zelf. de achterkant geeft de gebruikelijke solide roestvrij staal materiaal (maar het horloge is nog steeds zeer licht) en 5 bar waterdichtheid.
Dit model lijkt te zijn vanaf 2011, maar ik weet niet de RRP weten.
Bekijk meer replicas horloge en hublot big bang

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex