replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年7月6日星期三

Hands-On With The De Bethune DB27 Titan Hawk (Live Photos)

Eerder deze week toonden we u nieuwste aanbod De Bethune's van hun nieuwste lijn, de DB27 Titan Hawk . Zoals beloofd, hier zijn de follow-up details. Vandaag ben ik de handen op de entry-level De Bethune om uit te vinden hoe het stapelt zich op tegen zijn bespoke broeders binnen de De Bethune stabiel.

Het horloge sprong uit als een beetje groter dan het is 42mm voorgesteld dankzij de drijvende lugs, echter, wanneer gedragen, de oren te trekken om de vorm van je pols, het vrijmaken van de zaak om te schitteren op zijn eigen recht, op de juiste grootte. Andere De Bethune horloges zijn nooit ontbroken ingewikkelde, vaak multi-dimensionale detail, en de Titan Hawk is niet anders. Terwijl de draaischijf is gesloten, het een paar niveaus van kijken. Een verhoogd en afgerond buitenste ring omlijsten de binnenste ring datum en cirkelvormige structuur patroon waaruit de handen uitsteken. De handen zelf verder het effect van de diepte als ze worden uitgehold, en vele tinten blauw betekenis zullen ze zien er een beetje anders in alle lichtomstandigheden.

Het is moeilijk om veel schuld met dit horloge uit een technisch oogpunt vinden, hoewel sommige de esthetische een beetje polariserend kunnen vinden. Bekijk onze live-opnamen na de pauze om uw eigen conclusies te trekken.bekijk meer Horloges en jacob co

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex