replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月22日星期二

Alive Atletiek Dynasty

Het lijkt erop dat mijn collectie is een thuis voor vele verschillende Japanse fashion merken van horloges, van wie de meesten zijn niet veel buiten het Verre Oosten hebben gevonden.
Vandaag, ik ben blogging een Japanse merk ik niet onder eerder genoemd Alive Atletiek.
Het merk Alive Atletiek werd gestart in Asakusa in 2002, maar zijn hoofdkantoor in Kamakura sinds 2009. Ze werden opgericht om onvervangbare uurwerken maken in een verzadigde markt, en streven naar onderscheidende kwaliteit uurwerken die overeenkomen met hun klanten een uitzonderlijke smaak (volgens bouwen naar hun website). Het merk produceert meer dan alleen horloges, en zijn vele samenwerkingen met merken en kunstenaars uit Japan, Korea en de Verenigde Staten gemaakt.
Dit model lijkt te worden genoemd dynastie en is een quartz analoog horloge met chronograaf. Het horloge heeft een ronde 3 kant wijzerplaat met 3 kleinere wijzerplaten op het gezicht. De kleinere wijzerplaten hebben betrekking op de gebruikelijke 24-uurs wijzerplaat, en de chronograaf seconden (onder) en minuten (links). Het gezicht wordt gedaan in zwart-wit patroon met een gestileerd lettertype voor de nummers, en de onderste kleine wijzerplaat heeft een logo dat lijkt op een silhouet van een kleine boom. Rond de wijzerplaat is een ring van zilver / helder juwelen geven het horloge een sprankelende look.
De band is van roestvrij staal, en heeft de dubbele A-logo voor Alive Atletiek op de eerste link op elke kant, evenals de boom logo op de clip. De boom logo is ook te vinden op de achterkant, waar het toont de modelnaam en ook bevat een citaat "Up Your Time. Do not Sweat The Technique".
Voor de datum, heeft het merk attent geweest en opgenomen op de rug, dus ik weet dat dit vanaf 2005.
bekijk meer replicas horloges en IWC Portuguese

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex