replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月29日星期二

Axcent Gravity X8510

Na de onnozelheid van gisteren, ik ben het dragen van een slimme horloge vandaag.
Dit horloge is een andere van het merk Axcent of Scandinavia, en dit model wordt Gravity genoemd. Axcent begon in de late jaren '90, met als doel het brengen van Scandinavisch design in de wereld van horloges. Ik ben op de hoogte van Axcent voor, dus er is een heleboel van informatie op het blog. Het merendeel van de Axcent horloges ik heb geblogd zijn ontworpen door Daniel Jakobsson, en dus heeft dit model. Daniel was het hoofd ontwerper voor Axcent tussen 2002 en 2009, die behulpzaam zet een periode op het horloge .
De Gravity horloge is geïnspireerd door de uitbundige gewichtloosheid van de ruimte, en maakt gebruik van een optische illusie in het gezicht ontwerp te helpen geven het gevoel van ronding van een planeet. De zaak is ook rond en koepelvormige, en is zeer glanzend, waardoor het horloge een luxueuze voelen. De bandjes zijn verbonden met een T-bar type regeling en in een gewatteerde bruin leer.
De achterkant toont de Axcent logo, samen met de naam en het nummer model, en Daniel Jakobsson handtekening gegoten in de metaal. De technische informatie op de achterkant staat dit horloge is volledig roestvrij staal en 5 atm waterbestendig.
Het horloge deel is een 3 handontwerp wijzerplaat met een Miyota quartz uurwerk. Er is ook een kleine datumvenster op de 6 uur positie.
Bekijk meer replicas horloges en hublot big bang king

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex