replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月3日星期日

Seiko Wired XYZ W543 Rotating Head Horloge

Vandaag heb ik besloten om een ​​horloge te dragen van de mysterieuze lijn van horloges genoemd Wired XYZ door Seiko.
De Wired XYZ reeks horloges werd voor het eerst uitgebracht in 2004 (21 mei in Japan) als een lijn van futuristische ontwerpen binnen de Wired bereik (dat in 2000 begon). Het bereik in eerste instantie begonnen met 4 modellen (2 digitale en 2 chronograaf), en werden ontworpen onder leiding van Hoshina Ichiro. Het XYZ serie werd gepromoot door de Koreaanse Singer BoA, die hun eigen Branded Wired Kijk HAD Dat ik geblogd in juni 2013 (en je kunt meer informatie vinden over BoA en de Watch hier). De XYZ lijn lijkt niet rond meer zijn en de originele website is verwijderd.
Dit model heeft het modelnummer W543-0AG0, maar het is moeilijk om het onderzoek omdat er geen web raakt voor dit nummer. Het is een gelimiteerde oplage van slechts 100 stuks, en dus zijn er niet al te veel anderen die er zijn, dus ik ben niet verbaasd over het gebrek aan dekking online.
Het hoofd van het horloge heeft de vorm van een gouden bar met het LCD-scherm op de top gezicht. Het LCD-scherm wordt aangedreven door de W543-module met 6 even grote cijfers (in groepen van 2) in een lichtjes bochtige stijl, en er is een klein Vast XYZ-logo in de hoek. Over de top zijn 3 knoppen die de weergave tussen tijd en datum te schakelen (met de datum die tekst voor wat elk nummer betekent boven de cijfers), of voor het veranderen van de getallen in de tijd instelmodus. Het horloge geval Het is gemonteerd op een zilveren radertje-like basis, die het horloge kop maakt het mogelijk om worden gedraaid een volledige 360 ​​graden, dus je kunt het gebruiken vanuit elke hoek. De band monteert ook op de basis en heeft een deel aantal F2G0-ZQ.
De rug toont de tekst zoals je het hoofd zien het modelnummer te draaien, dat is waterbestendig en gemaakt van roestvrij staal, en het werd gemaakt in China. Er is ook de tekst in het Japans op de achterkant van de zilveren voet, maar ik don 't hebben een vertaling (dus als geen lezer dit kan vertalen, zou ik zeer dankbaar zijn). Er is ook een serienummer op de achterkant die een vervaardiging 2005 suggereert, en dit sluit aan bij de W543 modules startdatum op 2.004.
Bekijk meer rolex replicas en iwc

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex