replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月18日星期一

Baby-G Reef Series BGR-270 Tough Solar

Vandaag, ik ben terug op de mini Casio G-Shock bereik, beter bekend als de Baby-G.
Dit model is onderdeel van de Reef-serie van Baby-G's die veel verschillende ontwerpen bedekt al een paar jaar. Dit bepaalde men is een BGR-270, die in juni 2004 kwam, en is de kleur combinatie genaamd BGR-270- 4C.
U kunt zien door te kijken naar het horloge dat het is een Baby-G met de stoere uitstraling en sijpelen LCD-display. Het is een moeilijke zonne-model, en is ontworpen voor het laatst voor maximaal 12 maanden op zijn CTL1616 zonder blootstelling aan licht ( of 26 maanden in de energiebesparende modus). Om de hoeveelheid stroom te meten links is er een indicator in de rechterbovenhoek toont een L / M / H batterij. Als een Baby-G, het horloge heeft 10 bar waterweerstand, en is ook bestand tegen lage temperatuur - 10C.
Dit model maakt gebruik van een functie verpakt 2616 module. Dit betekent dat het een stopwatch, timer, alarm (X5), data-bank (30-sleuf voor naam en telefoonnummer), en de wereld tijd (29 tijdzones), evenals een elektro-luminescente backlight.
Dit alles wordt weergegeven op een 3-regelig LCD-scherm met het gebogen cijfers van het moment de meest prominente langs het midden. De bovenste regel heeft betrekking op de datum, met dag en seconden aan de onderkant. De dag wordt weergegeven in een klein dot matrix array (17x5), en dit scherm toont ook een kleine animatie van een surfer of een dolfijn wanneer het 30 tweede merk raakt.
Bekijk meer horloges rolex en bell & ross 42mm model

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex