replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月23日星期日

Louis Vuitton Verbindt Persoonlijk hun alleen maar toekijken 2013 Bijdrage

Geschreven door Lindsey K. Cook
Nog een ander uurwerk voor alleen maar toekijken 2013 is verschenen om te verleiden en wow. De Louis Vuitton Tambour Regatta Spin tijd kan een van de de meest opvallende ontwerp en meest persoonlijke verbinding met de zaak zelf.
De Tambour Regatta Spin Time is een klassiek favoriet van Louis Vuitton, en voor hun vierde deelname aan Only Watch, heeft het merk boven en buiten gegaan om de beste te nemen van dit stuk en pas het aan de fundraiser passen. Dat is waarom ze ervoor gekozen om samen te werken met Paul Pettavino. Deze jonge jongen heeft Duchenne spierdystrofie, de oorzaak van donaties van dit jaar. Zijn vader, Luc Pettavino, is voorzitter van de Vereniging tegen Monaco spierdystrofieën en een sleutelfiguur in dit jaar alleen maar toekijken evenement.
Paul Pettavino Assists Louis Vuitton in het ontwerp van een horloge die zullen profiteren zijn bepaalde ziekte.
Voor zijn bijdrage aan het horloge, Paul ontworpen het glazuur en goud zeilboot aanbevolen aan de linkerkant van deze blauwe en rode en gouden meesterwerk. Zijn naam kan gevonden worden ingeschreven in het goud van het lichaam van het schip en is een opvallend ontwerp keuze tegen het blauw van de wijzerplaat. Deze stijl keuze is een zeer toevallig is, want dit jaar alleen maar toekijken begint slechts drie dagen voor de Monaco Yacht Show. Beide prestigieuze evenementen zijn ingesteld om te voorkomen in Monaco en zal dienen als een eerbetoon aan zowel luxe tijdverdrijf.
De blauwe lederen band met rode stiksels is de perfecte sluiting om deze mannen horloge aan te vullen. Met een Calibre LV156 zelfopwindende beweging, heeft de 45.5mm diameter roze gouden kast genoeg te beleven aan de binnenkant van het, met inbegrip van een kalender en 48 uur gangreserve.
beschilderd Damier canvas koffer Louis Vuitton's begeleidt dit horloge om zijn gelukkige nieuwe eigenaar, beschilderd met de Louis Vuitton-logo door specificaties Paul Pettavino's. De gecombineerde genie van de horlogemakers met de persoonlijke aansluiting van Paul's verhaal maken dit een uurwerk te kijken op de veiling dit najaar. Binnen het horloge kan zelfs worden gevonden een bericht door Paul zelf ondertekend. Veel succes met deze prijs, kijken de liefhebbers!
De gratis Painted Louis Vuitton Damier Canvas Trunk bekijk meer Zwitserse Rolex en hublot ayrton senna

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex