replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月25日星期二

Packaging

In veel opzichten het geval ontwerp van de PRS-14 is een groot deel van het horloge zeer 'raison d'être'. Het is een ontwerp dat dateert uit het midden van de laatste jaren 1960 met een ingewikkelde en (naar mijn mening) erg mooi lug ontwerp die deel uitmaken van een algemeen ruig en doelgericht profiel. Er is geen twijfel, waar het ontwerp voor de Precista ontstaan ​​en dit ontwerp was de ondertekening van het Omega sportieve modellen van de dag - de Seamaster en de Speedmaster deelden dezelfde zaak profiel in de mate dat armbanden waren volledig uitwisselbaar. De wil van Universal heeft ook dit ontwerp thema en persoonlijk Ik heb lang bewonderd. Het wordt het best geïllustreerd pictorially plaats beschreven volstaan ​​om te zeggen dat de combinatie van geborstelde en gepolijste oppervlakken te combineren met geval bochten en gesneden te vormen wat alleen kan worden omschreven als een klassieke vorm.
Precista PRS14
Klik Voor Lightbox
De zaak werd bewerkt voor en vervaardigd door Walter Fricker van Duitsland, die ook verantwoordelijk is voor de Dreadnought was en heeft vervaardigd voor de wil van Sinn oa.
Inderdaad, Fricker verantwoordelijk voor de volledige opbouw van de PRS-14 en hun aanzienlijke ervaring bij vervaardiging shows. Kort samengevat, de afmetingen van het horloge als volgt:
  • Diameter: 40mm over de bezel (46.6mm inclusief kroon)
bekijk meer Zwitserse Rolex en hublot ayrton senna

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex