replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月27日星期日

De nieuwe 500 Fathoms oppervlakken in de oude haven van Cannes.

(De nieuwe 500 Fathoms oppervlakken)
Blancpain presenteert de "1big zuster" van de beroemde Fifty Fathoms kijken: de gloednieuwe 500 Fathoms. Meer high-performance en high-tech dan ooit, horloge van het merk nieuwste duiker geeft een compromisloos sportief design. Waterdicht tot 1000 meter, is het uitgerust met een helium decompressie klep die van vitaal belang is bij het duiken in een gesloten omgeving. De ultra-viriel 500 Fathoms is fi TTED met een 48 mm diameter titanium - een ongebruikelijke grootte voor Blancpain.
Gepresenteerd als de ultieme sporthorloge, wordt de 500 Fathoms het maken van een opvallende entree in de collectie van horloges Blancpain duiker. Begiftigd met een nieuw gezicht, een nieuw formaat en nieuwe voorstellingen, het 500 Fathoms is waterbestendig tot 1000 meter. Het beschikt over een geborsteld titanium kast meet 48 mm in diameter, uitgerust met een kroon guard. Geplaatst in het geval 10:00, een automatische decompressieklep garandeert de veiligheid en de betrouwbaarheid van het horloge, zonder dat enige behandeling van de zijde van de drager.
Om de leesbaarheid te vergroten, heeft Blancpain ontworpen grote lichtgevende Arabische cijfers die uitgehold in de Sunray-geborsteld metaal appliques zijn. c De lichtgevende coating op het uur-markers, bezel markeringen en handen, samen met de rode punt van de sweep secondewijzer, zorgen voor een optimale afleesbaarheid onder alle omstandigheden. De verlichte onderkant van de zwarte wijzerplaat onthult haar fluorescentie alleen in het donker, terwijl de datum verschijnt in het wit tegen een zwarte achtergrond op 4:00. De unidirectionele ratcheted bezel vergemakkelijkt de handling en voorkomt ongecontroleerde uitbreiding van de duiktijd. Vervaardigd in titanium en saffier kristal en is voorzien van een zachte gewelfd opluchting dat het risico van de effecten vermindert.
(De nieuwe 500 Fathoms oppervlakken)
De 500 Fathoms wordt aangedreven door de zelfopwindende Calibre 1315, speciaal ontworpen voor sportieve horloges uit te rusten. Het bevat balans met micrometrische reguleren van schroeven, die helpt om te voorkomen dat stoten van het verstoren van de goede werking van het horloge. Drie series gekoppeld vaten garanderen constante energie en een vijf-dagen gangreserve. De kalender mechanisme kan de gebruiker snel date aanpassingen in beide richtingen maakt zelfs om middernacht, zonder risico van schade aan het mechanisme. Een andere opmerkelijke eigenschap van de 500 Fathoms is zijn saffier kristal waardoor een te zijn self-kronkelende beweging, evenals zijn gegraveerd oscillerende gewicht vorm van een boot propeller te bewonderen, zonder afbreuk te doen aan zowel waterbestendigheid of veiligheid.
De nieuwe 500 Fathoms is uitgerust met een stoere, sportieve en waterdicht riem in-rubber bekleed zwart zeildoek. Een gloednieuwe triple-blade vouwsluiting beveiligd met twee duwers aan beide kanten zet de finishing touch, terwijl een extra rubberen band en de uit te voeren die nodig zijn om te passen dat de set die wordt geleverd in een ultra-robuuste geschenkverpakking ontworpen om extreme omstandigheden te weerstaan ​​voltooien . De prestaties en de betrouwbaarheid van de 500 Fathoms vormen een belangrijke nieuwe technische prestatie met het onmiskenbare signatuur van Blancpain, die daardoor welsprekend de expertise van de vervaardiging in de veeleisende wereld van horloges duiker is versterkend.
[Bron: Blancpain Persbericht]
bekijk meer horloges replica en replica Rolex Cellini

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex