replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月14日星期日

Citizen Independent 1481010 - Digi-Ana C353 Blue

Vandaag ben ik met een horloge Ik heb een paar van de speciale edities van de gedetacheerde, maar dit is een van de oorspronkelijke standaard types.

Het horloge maakt deel uit van de collectie Citizen Independent 1481010, dat in 1997 werd uitgebracht als een merk voor de jonge en trendy, en eindigde in 2003. Meer is te vinden op het bereik in mijn overzichtspagina ( koppeling ).

Dit model is gebaseerd op de C353 module, die werd gebruikt in de 1.481.010 bereik vanaf het begin van 1999 tot 2002. Het is één van vele soorten Digi-Ana / Ana-Digi horloges die burger bezit rond die tijd dat zowel een aanbevolen digitale LCD-scherm, en een elektronisch kiessysteem. Het was het eerste model in de Neophilia (wat betekent dat de liefde van de nieuwe) variëren met andere Neophilia horloges worden uitgebracht in latere jaren.
In de C353 horloges, de elektronische wijzerplaat is in de linker benedenhoek en geeft de tijd. Het kan onafhankelijk worden ingesteld op het digitale display wat betekent dat u het horloge kunt instellen met de dubbele tijd.

Het LCD-scherm neemt het grootste deel van de wijzerplaat en toont de tijd (6 cijfers met kleinere seconden) in de standaardinstellingen. Het horloge heeft ook dual alarm, chronograaf, en timer functies, die op het LCD-scherm worden weergegeven. Er is ook een kleine cosmetische LCD-scherm in de rechterbenedenhoek, die een raster van blokken, die te vullen en leeg door de seconden laat zien.

Het maakt gebruik van een uit een stuk ononderbroken gebogen metalen bandje, afgezet met hars, waardoor het een glanzende futuristisch gevoel. Vanwege dit en het is grote omvang, is het vaak opgemerkt en commentaar op wanneer ik draag een.

De volledige modelnummer voor deze blauwe versie is C353-S72803 en het catalogusnummer was IT21-4493S. Het is oorspronkelijke verkoopprijs was ¥ 15.000.
bekijk meer horloges rolex en chopard mille miglia

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex